ιστορια

Οινοποιείου Βούλγαρη

Οι απαρχές του οινοποιείου Βούλγαρη τοποθετούνται στα μέσα της δεκαετίας του ’70 τους Νέους Επιβάτες του Νομού Θεσσαλονίκης. Ο παππούς της οικογένειας Βούλγαρη, Βασίλειος, ήταν εκείνος που φυτεύοντας δύο αμπέλια πραγματοποίησε τις πρώτες προσπάθειες οινοποίησης. Με το πέρασμα των χρόνων ο γιός του Γεώργιος, ακολουθώντας τα βήματα του πατέρα του, πολλαπλασίασε τα στρέμματα των αμπελώνων φυτεύοντας οινοποιήσιμες ελληνικές και γαλλικές ποικιλίες σταφυλιών. Αυτό συντέλεσε στην ίδρυση του οινοποιείου Βούλγαρη το 2003. Σήμερα, η επιχείρηση έχει περάσει στα χέρια του εγγονού Βασίλειου και η δυνατότητα παραγωγής ανέρχεται στις 25.000 φιάλες ετησίως.

Θα βρείτε τα προϊόντα του οινοποιείου σε επιλεγμένες κάβες και εστιατόρια στο Δήμο Θερμαϊκού και στη Θεσσαλονίκη. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Εκταση
110 στρέμματα
Τυπος εδαφους
Βαθιά, λιθόστρωτα, ηφαιστειογενή εδάφη
Planted - ποικιλιες
Cabernet Sauvignon, Merlot, Cabernet Franc
Σημειωσεις
Βιώσιμης καλλιέργειας, Πιστοποιημένο από τη Friendly..

Έδαφος

In tempor, mauris nec viverra molestie, lorem diam dignissim ex, quis lobortis dui turpis ut enim lacerat in massa eget, lacinia accumsan nunc magna.

Κλίμα

In tempor, mauris nec viverra molestie, lorem diam dignissim ex, quis lobortis dui turpis ut enim lacerat in massa eget, lacinia accumsan nunc magna.

Σταφύλια

Εφαρμόζοντας τα πρότυπα ολοκληρωμένης διαχείρισης, εξασφαλίζουμε εξαιρετικής ποιότητας σταφύλια, με την φιλοσοφία πως ‘το ποιοτικό κρασί γεννιέται στο αμπέλι’.

Ήλιος

In tempor, mauris nec viverra molestie, lorem diam dignissim ex, quis lobortis dui turpis ut enim lacerat in massa eget, lacinia accumsan nunc magna.

Αμπέλι

Οι αμπελώνες του κτήματος καλύπτουν  έκταση 110 στρεμμάτων, απλώνονται στην  περιοχή των Ν. Επιβατων, και εκμεταλλεύονται στο μέγιστο  το δυναμικό terroir της περιοχής.

Οινοποιείο

Η οινοποίηση των σταφυλιών γίνεται στις  εγκαταστάσεις μας. Η διαδικασία γίνεται υπό την εποπτεία έμπειρων οινολόγων ώστε να διασφαλίζεται  το βέλτιστο δυνατό αποτέλεσμα.

Τοποθεσία

map (Custom)

Το Οινοποιείο Βούλγαρη βρίσκετε στον  Δήμο Θερμαϊκού  στους Νέους Επιβάτες του Νομού Θεσσαλονίκης.

Watch the

H Περιοχή Μας

Οινοποιειο

Εξαιρετική γεύση & Άριστη ποιότητα

Το μυστικό της εξαιρετικής γεύσης των προϊόντων βρίσκεται στο συνδυασμό της άριστης ποιότητας των πρώτων υλών με την επεξεργασία τους σε σύγχρονες εγκαταστάσεις που ανταποκρίνονται στις πιο αυστηρές ευρωπαϊκές προδιαγραφές.

ΕΜΦΙΑΛΩΣΗ

Λευκός & Ερυθρός Οίνος

Η εμφιάλωση του λευκού και του ερυθρού κρασιού γίνεται σε φιάλες των 750ml και 1,5lt και για την ασφαλή μεταφορά τους τοποθετούνται σε κιβώτια ανά έξι (6) φιάλες.

ΕΞΑΓΩΓΕΣ

Εξάγουμε Βιολογικά

Το Οινοποιείο έχει τη δυνατότητα να παράγει 25.000 φιάλες και εξάγει 9.000 φιάλες κρασιού ετησίως. Ήδη πραγματοποιεί εξαγωγές σε διάφορες χώρες.
Όλα τα σταφύλια που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή των προϊόντων καλλιεργούνται βιολογικά.

ΚΑΒΑ

Οι ετικέτες μας καλύπτουν κάθε γευστική προτίμηση για κάθε στιγμή!

You must be 18 years old to visit this site.

Please verify your age

- -